Субота, 18.05.2024, 09:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Народицький

методичний кабінет

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Січень » 31 » Окружні методичні об'єднання вчителів на базі Ласківської ЗОШ І-ІІІ ст.
20:37
Окружні методичні об'єднання вчителів на базі Ласківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Відповідно до плану роботи Норинцівського освітнього округу в грудні 2015 року було проведено міжокружні методичні об'єднання вчителів природничо - математичного та суспільно - гуманітарного циклів, вчителів початкових класів та класних керівників на базі Ласківської ЗОШ І-ІІІ ст..

Пріоритетними завданнями науково-методичної роботи в освітньому окрузі є:

  • модернізація форм, змісту і методів підготовки та розвитку професійної компетентності педагогічних працівників у міжатестаційний період, підготовка їх до роботи в сучасних умовах модернізації структури та змісту освіти України;
  • здійснення постійного моніторингу показників роботи педагогічних працівників для вчасного коригування та прийняття управлінських рішень щодо вдосконалення їхньої діяльності;
  • вивчення, узагальнення, пропаганда та впровадження кращого педагогічного досвіду, наукових ідей, нових технологій навчання й виховання.

Учителі шкіл-суб'єктів ОО збагатилися досвідом в ході обговорення актуальних питань щодо особливостей  впровадження  Нових Державних стандартів в навчально-виховний процес та мали можливість відвідати відкриті уроки, виховні заходи у своїх колег.

Свій досвід представляли:

Айзель Л.О., вчитель біології Ласківської ЗОШ І-ІІІ ст., яка провела відкритий урок у 7 класі з теми «Птахи: розмноження та розвиток. Сезонні явища в житті птахів».

Бухлицька Л.М., вчитель початкових класів  Ласківської ЗОШ І-ІІІ ст., яка провела відкритий урок з літературного читання в 2 класі з теми "Т.Шевченко жити буде, поки на землі житимуть люди."

Пенчук О.С., вчитель англійської мови Ласківської ЗОШ І-ІІІ ст., яка провела відкритий урок з англійської мови в 10 класі «British cousine».

Загоровська Н.М., вчитель української мови та літератури, класний керівник 7 класу Ласківської ЗОШ І-ІІІ ст. провела відкритий виховний захід на тему: «Село моє – для мене ти єдине» у музеї народознавства.

Чиканова С.О., вчитель початкових класів Ласківської ЗОШ І-ІІІ ст.  провела відкриту  виховну годину у 3 класі на тему: «Раз добром зігріте серце вік не прохолоне».

Переглядів: 490 | Додав: Тамара | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Форма входу
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання
Міністерство Освіти і Науки Інститут інноваційних технологій і змісту освіти ПедПресса Освіта.Ua

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz