Субота, 18.05.2024, 09:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Народицький

методичний кабінет

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 8 » Підтримали воїнів Житомирщини
13:55
Підтримали воїнів Житомирщини

   Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Всім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов не байдужих людей.

   У вересні місяці цього року школярі району з ентузіазмом підтримали Всеукраїнську акцію « Лист пораненому». Діти писали листи та підготували малюнки, які були відіслані у військовий госпіталь м. Житомира.

   В рамках реалізації проекту « Крила захисту» було зібрано теплі речі для воїнів АТО Житомирської 95 аеромобільної бригади. Підтримали ініціативу соціального проекту педагогічні та учнівські колективи всіх навчальних закладів району. Ковдри, штани, шкарпетки, шапки, рукавиці, светри, куртки, взуття минулого тижня централізовано транспортом відділу освіти було направлено до КПНЗ « Обласний центр НТТУМ», де збирається допомога від усіх освітян області з метою подальшого направлення її на фронт. Також картоплю, буряки та консервацію було доставлено безпосередньо в розташування Житомирської 95 аеромобільної бригади.$CUT$

  Учасники гуртків Норинцівської ЗОШ І-ІІІ ст., Селецької ЗОШ І-ІІ ст. та Базарського НВК активно підтримали благодійну акцію « Зігрій бійця». Виготовлені власноруч вовняні шкарпетки та шарфи запаковані з листівками, малюнками, побажаннями для бійців відправлено військовим Житомирщини на фронт за підтримки батальйону «Полісся».

   Долучилися педагоги району і до надання матеріальної допомоги сім’ям учасників АТО. Кошти, зібрані усіма працівниками навчальних закладів та установ освіти, передані двом родинам військовиків у с. Мотійки, а також дружинам учасників АТО, які є вчителями Новодорогинської та Ласківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переглядів: 473 | Додав: Тамара | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Форма входу
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Корисні посилання
Міністерство Освіти і Науки Інститут інноваційних технологій і змісту освіти ПедПресса Освіта.Ua

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz