Субота, 04.05.2024, 00:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Народицький

методичний кабінет

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 9 » Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи
19:03
Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи
 
 

28 січня 2016р., відповідно до плану роботи методичного кабінету Народицької селищної ради, відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблеми «Науково- методичне забезпечення підготовки педагога до творчої діяльності як засіб підвищення якості освіти».

В ході теоретичної частини семінару завідуюча МК Кучер Т.М.  звернула увагу присутніх на нормативно-правові документи, що регламентують організацію методичної роботи. Разом з учасниками семінару також були визначені пріоритетні завдання, спрямовані на підвищення якості, оновлення змісту та форм організації методичної роботи з педагогічними кадрами шляхом науково-методичного забезпечення впровадження методологічної складової нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти, функціонування та динамічний розвиток науково-методичного середовища на шкільному та районному рівнях.

Під час практичної частини засідання завідуючою МК було проведено заняття-тренінг «Шляхи вдосконалення роботи з підвищення кваліфікаційного рівня вчителів і роль у цьому заступника директора з навчально-виховної роботи», в ході якого було розглянуто стилі керівництва в практиці управлінської діяльності і їх вплив на процес професійного зростання вчителів, варіативність використання інноваційних технологій у роботі з педкадрами; відпрацьовувались навички формування позитивного психологічного клімату в колективі; формувались навички співпраці, спілкування, обговорення, спільного вирішення проблеми та вироблення рішень.

Під час підведення підсумків учасники семінару обмінялися враженнями та прийняли рекомендації. Всі учасники заходу отримали матеріали семінару в паперовому варіанті та на електронних носіях для подальшого використання в роботі.

 

 
 
Переглядів: 672 | Додав: Тамара | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Форма входу
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Корисні посилання
Міністерство Освіти і Науки Інститут інноваційних технологій і змісту освіти ПедПресса Освіта.Ua

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz